Ja hem començat un nou any!!! Benvingut 2008!!

Ahir 31 de desembre  vam acomiadar  l’any, avui dia 1 de gener enceten un nou any, amb les tradicionals campanades que escoltaren els catalans des de la torre Agbar.  Mentre amb amics i familiars fèiem festa i seguien el costum del raïm de la sort.

                  

 
Un dels costums més arrelats, el raïm de la sort, és un dels més recents. Sembla ser que la tradició va començar un any de principis del segle XX en el qual la collita de raïm va ser especialment bona. Els productor de raïm van aconseguir fer arrelar aquesta celebració i al mateix temps desfer-se dels excedents de la collita. Sigui o no un motiu econòmic el que va començar la tradició ara ja no té importància ja que es tracta d'una de les celebracions que més se segueixen al llarg de l'any.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Ja hem començat un nou any!!! Benvingut 2008!!

  1. Núria diu:

    FELIÇ 2008 A TOTS I A TOTES!!!

Els comentaris estan tancats.